Sauna therapie Almere

Een moderne therapievorm

Hoe gaat sauna therapie in Almere in zijn werk?

Op zoek naar Sauna therapie in Almere? Wij leggen je graag uit hoe dat in zijn werkt gaat. Bij sauna-therapie is het aangetoond dat het positieve effecten heeft op je gezondheid. Sauna therapie helpt om onzuiverheden en schadelijke stoffen uit je cellen af te voeren, zoals zware metalen. Doordat de  infrarood stralen diep in de huid door dringen, is het in staat om schadelijke stoffen op te lossen.
Infrarood stralen vitaliseren namelijk  je cellen en de stofwisseling. Hier wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige infrarood technieken om optimaal therapeutisch resultaat te behalen. Deze saunatherapie infrarood dome helpt je met detoxen en om langer gezond te blijven. Via onze website maakt je eenvoudig een afspraak voor sauna therapie in Almere.

” Sauna therapy is a gift of attention that you can give yourself. “

Noor Beauty and Health
De kracht van sauna therapie Almere

Wat is de meerwaarde van sauna therapie in Almere

Sauna therapie heeft dezelfde infrarood warmte als van de zon. Dit helpt voornamelijk om onzuiverheden uit je cellen af te voeren door een betere bloedcirculatie. Hierdoor worden eigen, natuurlijke voedingsstoffen van uw huid naar de oppervlakte getrokken. Ook wordt deze therapie vaak ingezet om gezonder en pijnvrij te leven. Daarnaast versterkt sauna therapie in Almere jouw immuunsysteem, in combinatie met een verbeterde afvoer van gifstoffen en afvalstoffen via intens zweten, verhoogt dit proces uw algehele gezondheid en weerstand tegen ziekten.

- 01
Verwijderd onzuiverheden
- 02
Stress vermindering/ meer ontspannen
- 03
Verbeterd de afweer / immuunsysteem
- 04
Vermindert spier/ gewrichtspijn
- 05
Creëert een Detox-effect
- 06
Versnelt metabolisme / gewichtsverlies

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

De Infrarood sauna werkt anders. In plaats van de lucht te verwarmen, verwarmt infrarood het lichaam direct en langzaamaan. Hier gaat ongeveer 20% van de warmte naar de lucht en de overige 80% rechtstreeks naar je lichaam. Het resultaat is een diepere penetratie.

Het helpt om onzuiverheden uit je cellen af te voeren en in het bijzonder de cellen in ons vet waar ons lichaam afval en schadelijke stoffen opslaat, zoals zware metalen. Deze therapie helpt je met detoxen en om langer gezond te blijven. 

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id=3573]

Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »