Behandelingen

Onze Services

ONZE BEHANDELINGEN EN therapieën

Onze onbewuste manier van leven kan soms voor overbelasting en uitputting zorgen van het lichaam. Gezond blijven is steeds lastiger als de energie ontbreekt. Hieronder vind je diverse therapieën die worden aangeboden bij Noor Beauty and Health om jouw natuurlijke levensenergie terug te krijgen. Wilt u weten welke therapie het best bij u past? Neem dan direct contact op voor een gratis en natuurlijk advies.

Bioresonantie

Een bioresonantie behandeling biedt het lichaam allerlei ‘resonanties’ (frequenties) aan en harmoniseert disbalansen in ons lichaam en ons energiesysteem.

Fotonentherapie

Therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam en het immuunsysteem herprogrammeert en heractiveert.

Zapper/ontgiften

De zapper doodt allerlei soorten parasieten zoals bacteriën, virussen en schimmels door de invloed van elektrische stroom op micro-organismen.

Biomat

Een medisch hulpmiddel dat elektriciteit omzet in (Far Infrared Rays), het onzichtbare licht van de natuur. Waardoor stress en vermoeidheid worden verminderd.

Magneetveld

Voel je energieker en ervaar hoe belangrijk de kracht en werking van het aardmagneetveld is voor uw gezondheid. Het kan ook positieve emoties opleveren.

Spin inversie therapie

Een spininversie ontstaat als u te lang of te vaak in een onnatuurlijk elektromagnetisch veld verblijft, zoals uitgezonden door wifi en mobiele telefoons.

Hijama therapie (cupping)

Dit is een vorm van alternatieve geneeswijze waarbij door het aanbrengen van verwarmde cups plaatselijk een zuigkracht op de huid wordt gecreëerd.

Lichttherapie

Lichttherapie helpt bij je gezondheid en is geschikt voor je innerlijke rust. Het geeft verlichting bij bijvoorbeeld depressies en stress.

Sauna therapie

Ervaar de vele gezondheidsvoordelen van de sauna therapie. Het dringt diep in de huid en lost schadelijke stoffen op terwijl je geniet van de heerlijke ontspanning.

Welke klachten behandelen wij?

Onze gecombineerde therapie werkt effectief bij het verbeteren van verschillende lichaamsklachten, waaronder:

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×