MASSAGES​​

Ontspanning en vernieuwing ! Stap binnen in een wereld van pure verwennerij en welzijn, waar stress smelt als sneeuw voor de zon en ontspanning de sleutel is tot vernieuwing. Laat jezelf onderdompelen in zalige ontspanningsbehandelingen, waar zachte aanrakingen en rustgevende atmosferen je stress doen vergeten en je geest tot rust brengen. Ontdek de kracht van revitaliserende sessies die niet alleen je lichaam vernieuwen, maar ook je geest verjongen. Hier vind je een toevluchtsoord van rust en vernieuwing, waar elke behandeling je dichter bij je innerlijke balans brengt.

Lymfedrainagemasage​

Ervaar de kracht van Manuele Lymfe Drainage (MLD), een subtiele massagetechniek die het lymfestelsel activeert en zuivert. Door zachte aanrakingen bevordert MLD de doorstroming van lymfe, waardoor opgehoopte afvalstoffen op een zachte maar effectieve manier worden afgevoerd. 

Hotstone Massage​

Laat de warmte en rustgevende energie van de stenen diep doordringen tijdens onze Hotstone Massage. Stress en spanningen worden losgelaten terwijl de warmte en zachte massagetechnieken de bloedcirculatie bevorderen, spieren ontspannen en een gevoel van algeheel welzijn bevorderen.

Ontspannings Massage​

Ervaar de ultieme ontspanning met onze Ontspanningsmassage. Stimuleer de circulatie, ontspan je spieren en bevorder de afvoer van afvalstoffen. Bovendien zorgt de massage voor een verhoogde aanmaak van endorfine en oxytocine, waardoor stress vermindert en je een heerlijk geluksgevoel ervaart.

Bindweefsel Massage​

Ontdek de effectiviteit van onze bindweefselmassage, met diepe, langzame bewegingen gericht op specifieke lichaamszones. Door het bindweefsel te stimuleren, verbeteren we de structuur en elasticiteit van je huid, en bevorderen we de productie van collageen en elastine voor een stevigere, strakkere huid.

Investeer in je lichaam

Wilt u meer informatie over een behandeling of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op:

+31 6 44 07 19 07