Massages

Onze massages

Diepe ontspanning en innerlijke rust

Heb je last van stress, vermoeidheid of ben je toe aan ontspanning en rust? Ontdek dan de verschillende soorten massages die Noor Beauty and Health aanbiedt. Verwen jezelf en geef je lichaam een boost.

Hotstone Massage

De mix van warmte en de natuurlijke aroma’s, hebben een zalig en ontspannen effect op het lichaam en geest. Door het gebruik van warme vulkanische stenen zullen de spieren een diepere staat van ontspanning vinden waardoor de bloedcirculatie verbetert en je huid soepeler en zachter zal worden.

Ontspanningsmassage

Kom tot rust en laat je lichaam compleet ontspannen. De plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn, zijn de plekken waar op gericht wordt. Tijdens de massage zal stress verminderd worden en de spieren in het lichaam ontspannen. Bovendien is het gezond voor je lichaam én goed voor je huid. 

“Massages are great for physical health and mental health.”

Noor Beauty and Health
De kracht van massages

Wat is de meerwaarde van massages

Massages hebben veel positieve effecten op je lichaam. Het is een eeuwenoude ritueel die de spieren, lichaam en geest ontspannen. Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatig massages het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. Dit heeft als gevolg dat de werking van het immuunsysteem versterkt en je weerstand verhoogd. Het houd je lichaam jong, soepel en gezond. Het is dus niet alleen een hemelse ervaring, maar het heeft ook veel voordelen voor je lichaam en geest.

- 01
Goed tegen pijnlijke en stijve spieren
- 02
Goed tegen stress en overspanning
- 03
Maakt gifstoffen vrij in het lichaam
- 04
Verbeterd de bloedcirculatie
- 05
Helpt bij een beter nachtrust
- 06
Helpt tegen burn-out klachten

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.