Gezondheid

Ontdek de kracht van natuurlijke genezing
Over gezondheid
Bij Noor Beauty & Health geloven we dat elk lichaam de capaciteit heeft om zichzelf te genezen, zonder afhankelijk te zijn van medicijnen. Wanneer het lichaam niet uit zichzelf geneest, wijst dit op een tekort aan fotonen in de cellen. Door dit tekort aan te vullen, kunnen we het lichaam op een fantastische manier ondersteunen.
Bodyscan
De bodyscan is weterschappelijk onderbouwend therapie die wordt gebruikt om het lichaam inwendig te scannen tot op celniveau, vanaf het niveau van individuele cellen tot aan de hersenen. Het doel van de bodyscan is om eventuele onevenwichtigheden of onregelmatigheden in het lichaam op te sporen.
Tijdens de bodyscan worden verschillende aspecten van het lichaam geanalyseerd, zoals de werking van organen, de bloedcirculatie, de conditie van weefsels en het functioneren van de hersenen. Op basis van deze scanresultaten worden de vijf meest significante onevenwichtigheden of imbalancen geïdentificeerd. Vervolgens wordt er een diepere scan uitgevoerd op de top 1 van de geïdentificeerde imbalancen. Deze grondigere analyse biedt meer gedetailleerde informatie over de specifieke onevenwichtigheid en kan helpen bij het begrijpen van de oorzaken ervan.

Na de identificatie van de imbalancen en de diepere scan, wordt er overgegaan tot de behandeling van de bio recentietherapie.
BIORESONANTIE
Bioresonantie-therapie is met tienduizenden therapeuten wereldwijd een van de meest bekende alternatieve medische therapieën. De therapie richt zich op het elektromagnetisch aspect van het lichaam. Mensen hebben namelijk niet alleen een fysiek zenuwstelsel. Ze hebben ook elektromagnetische, met het blote oog onzichtbare energiebanen. Dit noemt men meridianen. Uw meridianen oorzien al uw organen van evensenergie en unieke elektromagnetische resonanties.
Onze organen en cellen hebben dus een meetbare elektromagnetische ‘bio-resonantie’ waarop ze optimaal functioneren. Als die resonantie uit balans is, werkt het orgaan minder goed. Ook ziektekiemen, toxinen, emoties, draadloze antennes en elektrische apparatuur produceren elektromagnetische resonanties. Het verbetert daarmee uw zelfgenezend vermogen en de werking van al uw organen. Het heeft hierdoor een enorm positieve invloed op uw algehele gezondheid.
Behandelingen
Compleet therapie

Deze therapie begint met een intakegesprek waarin we je behoeften bespreken. Vervolgens onderga je een bodyscan om eventuele onevenwichtigheden op te sporen. Op basis van de scanresultaten stellen we een bioresonantiebehandeling voor je op. Dit behandelplan is specifiek afgestemd op jouw specifieke gezondheidsdoelen.

Vanaf
850
Bodyscan

Tijdens de scan worden verschillende aspecten geanalyseerd, zoals organen, bloedcirculatie en hersenfunctie. De vijf meest onevenwichtigheden worden geïdentificeerd, waarbij de belangrijkste diepgaander wordt onderzocht. Deze gedetailleerde analyse biedt inzicht in de oorzaken van de onevenwichtigheid, waarna de behandeling plaatsvindt.

Vanaf
75
Bioresonantie

Deze therapie richt zich op het elektromagnetisch aspect van het lichaam, met aandacht voor de meridianen, onzichtbare energiebanen die alle organen van het lichaam van energie voorzien. Door het herstellen van de elektromagnetische resonantie verbetert de therapie het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de algehele gezondheid.

Vanaf
65
Fotonen red light

In ons lichaam, ook wel biofotonen genoemd, zijn alle processen met elkaar verbonden. Een gebrek aan deze (bio)fotonen kan de communicatie verstoren, wat leidt tot verminderde functie van organen en zelfherstellend vermogen. Dit resulteert in ophoping van gifstoffen en een toename van ontstekingsprocessen, wat uiteindelijk kan leiden tot diverse chronische klachten en ziekten.

Vanaf
115
Vitamine Check

Deze test beoordeelt je lichaams vitaminestatus. Vitamines spelen een essentiële rol bij de aanmaak van bloedcellen, afweercellen, hormonen en botstructuur. Het is raadzaam voor iedereen om hun vitaminegehalte te controleren. Deze test biedt inzicht in je Vitamine D, B6, B11 (foliumzuur) en B12 niveaus, waardoor je je gezondheid kunt verbeteren, beschermen en behouden. Snel, eenvoudig en veilig!

Vanaf
80
EMB-Test

Van het in kaart brengen van hematologische bloedwaarden tot het identificeren van de optimale niveaus van essentiële vitaminen en mineralen, de EMB-test biedt een diepgaand inzicht in jouw gezondheid. Ontdek je gezondheid en krijg de tools om actief aan verbetering te werken. Met deze holistische benadering kun je jouw welzijn op een uitgebalanceerde manier optimaliseren.

Vanaf
35
Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »