Facial treatments

Ervaar verjongende therapieën en laat je huid stralen als nooit tevoren
Over Facial treatments
Ontdek onze uitgebreide gezichtsbehandelingen bij Noor Beauty & Health, waaronder Buccal Face Lift Therapy en Hydrodermabrasie. Onze Buccal Face Lift Therapy stimuleert de doorbloeding, bevordert de collageenaanmaak en heeft een liftend effect, terwijl Hydrodermabrasie zorgt voor een diepe reiniging en hydratatie van de huid. Ervaar deze verjongende therapieën en laat je huid stralen als nooit tevoren.
Behandelingen
Buccal Face Lift Therapy

Ontdek het geheime wapen van Hollywood-sterren zoals Meghan Markle: de Buccal Massage! Deze trendy behandeling richt zich op de spieren van de onderkaak, hals en wangen en staat bekend om zijn direct zichtbare verstevigende en liftende effecten. Laat je gezicht stralen met een betere doorbloeding en een effectieve afvoer van afvalstoffen. Gun jezelf de luxe van een stralende huid.

Vanaf
75
Buccal Face Lift Therapy + Hydrodermabrasie

Ervaar de ultieme revitalisatie met Hydrodermabrasie, ook bekend als Aqua-derma. Deze behandeling biedt een grondige reiniging en voeding van de huid, waarbij de behandeltip zachtjes over de huid glijdt om het bovenste laagje dode huidcellen te verwijderen. Geniet van een stralende en gezonde huid die blijft stralen dankzij de langdurige werking van de actieve ingrediënten.

Vanaf
75
Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »