Over ons

About Us

Nam id nisi at lectus efficitur tincidunt. Sed vel lacinia sapien, eu pulvinar orci. Curabitur dui nibh, condimentum at quam eget, tincidunt tincidunt augue. Etiam elementum magna magna, at iaculis metus aliquam at. Nam id nisi at lectus efficitur tincidunt. Sed vel lacinia sapien, eu pulvinar orci. Curabitur dui nibh, condimentum at quam eget, tincidunt tincidunt augue. Etiam elementum magna magna, at iaculis metus aliquam at. 

Tom Ambrose

Founder

Over Ons

Het versterken van de weerstand is tegenwoordig erg belangrijk. Licht is een belangrijk onderdeel van de menselijke gezondheid. Een natuurgeneeskundige bestrijdt geen ziekten, maar richt zich op herstel van gezondheid. 

Onze missie is door op een natuurlijke wijze de gezondheid te bevorderen door middel van innovatieve technologieën, en mensen te stimuleren tot gezond gedrag in hun dagelijkse leven.

Noor Health & Beauty

Wat is Noor Health & Beauty

Jouw lichaam weer in balans brengen

Noor Health & Beauty is een praktijk die gespecialiseerd is in health en wellness, waarbij licht een belangrijk onderdeel speelt. Bij de behandeling die worden aangeboden gaat het steeds om de gehele mens, en wordt er holistisch gekeken naar de gezondheid. Voor ons is iedere client uniek en wordt dus individueel benaderd. Er wordt gebruik gemaakt van de beste alternatieve therapieën en behandelingen van dit moment die harmonisch op elkaar inwerken, maar ze hebben vaak één gemeenschappelijke discipline: het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een goede balans in lichaam en geest leidt tot een goede gezondheid.

Enkele voordelen van de aangeboden therapieën

Onze gecombineerde behandelingen en therapieën werkt effectief bij het verbeteren van verschillende lichaamsklachten waarbij er verschillende resultaten zijn geboekt zoals:

Ontgifting

Een overschot aan toxische stoffen zijn vaak de oorzaak van veel gezondheidsproblemen 

Verlicht spier- en gewrichtspijn

Spier- en gewrichtspijn kan je leven serieus beïnvloeden. Taken die vroeger simpel leken, zijn plots een hele opgave. 

Versterkt het immuunsysteem

Weerstand is het vermogen van uw lichaam om u te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, zodat u minder snel ziek wordt.

Reguleert de bloeddruk

Uw bloeddruk kan te hoog of te laag zijn. Bij een hoge bloeddruk heeft u kans op hart- en vaatziekten. Bij een lage bloeddruk kunt u last hebben van andere klachten.

Verminderde vermoeidheidsklachten

Met lichttherapie, bijvoorbeeld met de bekende daglichtlamp, kan het bioritme van het lichaam worden hersteld. 

Betere nachtrust

Slaapstoornissen hoeven niet levenslang te duren. Met de juiste behandeling wordt het op een gegeven moment beter. 

Sneller herstel van blessures

Een lichaam dat in balans is, is een gezond lichaam en wij  herstellen die balans daar waar het nodig is zodat het lichaam sneller hersteld.

Verminderde depressieve klachten

Onze behandelingen en  therapieën hebben een positieve invloed op zowel je fysieke als emotionele gezondheid

Investeer in je lichaam

Wilt u meer informatie over een behandeling of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op:
+31 6 44 07 19 07

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Dit zal sluiten in 0 seconden