Over ons

Of het nu gaat om een verjongende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of persoonlijk voedingsadvies, wij zijn er om jou te laten stralen.
Vitaliteit & zelfvertrouwen

De kracht van een gezonde geest én een gezond lichaam

Ons toegewijde team begrijpt de kracht van een gezonde geest en een gezond lichaam voor jouw algehele welzijn. Met een scala aan behandelingen en therapieën streven we ernaar om zowel jouw innerlijke als uiterlijke schoonheid te bevorderen.

We geloven dat iedereen het verdient om te gedijen in een leven vol vitaliteit en zelfvertrouwen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw welzijn.
Stralen van binnenuit

Op reis naar innerlijke rust en welzijn

Ervaar een oase van sereniteit en vernieuwing, waar onze behandelingen de balans tussen lichaam en geest herstellen. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en omarm een gevoel van diepe ontspanning en vernieuwing. Onze deskundige therapeuten staan ​​klaar om je te begeleiden op een reis naar innerlijke rust en welzijn, zodat je kunt stralen van binnenuit

– Noor
Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »