Haarherstel

Laat ons je helpen om te stralen met een prachtige haardos en een leven vol zelfliefde en empowerment
Over haarherstel
Of je nu droomt van een weelderige haardos, wilt afrekenen met dunner wordend haar of simpelweg je lokken wilt versterken en nieuw leven inblazen, wij staan klaar om je te begeleiden op elke stap van je reis naar zelfverzekerdheid en schoonheid. Betreed onze wereld en ontdek hoe onze holistische aanpak van haarverzorging niet alleen je haar transformeert, maar ook jouw zelfvertrouwen en innerlijke kracht versterkt. Laat ons je helpen om te stralen met een prachtige haardos en een leven vol zelfliefde en empowerment.

Door mesotherapie en carboxytherapy te combineren, kunnen we haaruitval effectief aanpakken. Mesotherapie activeert groeifactoren in de hoofdhuid met micro-injecties, wat de haarzakjes stimuleert voor nieuwe haargroei. Carboxytherapy normaliseert haarzakjesvoeding met gasinjecties, wat niet alleen de haargroei bevordert maar ook het haar sterker maakt. Deze aanpak is aanpasbaar aan jouw behoeften. Ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve behandeling!
Behandelingen
Proteine Behandeling

Geef je haar de luxe behandeling die het verdient met onze Proteïne Behandeling. Dit biologische haarmasker is speciaal ontworpen voor beschadigd en zwak haar, bijvoorbeeld na kleuringen of chemische behandelingen. Het dringt diep door in de haarlokken, herstelt ze van binnenuit en laat je haar weer stralen van gezondheid.

Vanaf
75
Mesotherapie

Een geavanceerde behandeling waarbij micro-injecties worden gebruikt om groeifactoren direct in de hoofdhuid te activeren. Hierdoor worden de haarzakjes gestimuleerd en wordt de groei van nieuwe haren bevorderd. Deze behandeling is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, waardoor het uniek en veelzijdig is.

Vanaf
150
Mesotherapie + Carboxytherapy

Een doeltreffende aanpak voor haaruitval door gasinjecties in de hoofdhuid te gebruiken, waardoor de voeding van haarzakjes genormaliseerd wordt. Hierdoor wordt niet alleen de haargroei gestimuleerd, maar ook het uiterlijk en de structuur van het haar verbeterd, waardoor het sterker wordt.

Vanaf
180
Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »