Zapper/ontgiften

Genezen is ontgiften!

Wat is ontgiftingstherapie?

Ziekte is vaak het gevolg van een overschot aan gifstoffen of toxinen die in het lichaam opgeslagen zijn. De zapper doodt allerlei soorten parasieten zoals bacteriën, virussen en schimmels door de invloed van elektrische stroom op micro-organismen. De werking gaat via een zapper die elektrische stroomstootjes met variabele frequenties vrij geeft aan het lichaam. Elke cel in je lichaam heeft een bepaalde trilling, als je ziek wordt of je cellen aangetast zijn zal de trilling verlaagd zijn. Met de Zapper wordt er door middel van elektrotherapie op een simpele maar doeltreffende manier schadelijke organismen zoals parasieten en andere indringers geëlimineerd.

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Beter in uw vel: Doordat de gifstoffen verwijderd worden zult u merken dat u gelijk beter in uw vel zult zitten
  • Bestrijdt gifstoffen: Doordat het een herhalende behandeling is, verwijderd het niet alleen gifstoffen, maar worden ze echt bestreden zodat ze niet meet terugkomen
  • Een volledige kuur begint met driemaal daags 7 minuten de  Zapper gebruiken, met pauzes van 20 minuten. Gifstoffen die vrijkomen volledig moeten grondig worden geëlimineerd, vandaar de herhaling.
  • Blijf voldoende drinken, om de afvoer van de gifstoffen te versnellen.
  • Neemt u ook zeker voldoende rust: uw lichaam stoot de toxinen (gifstoffen) af en daardoor kunt u zich dus achteraf vermoeid voelen.

Sommigen zeggen dat de zapper ernstige ziekten kan genezen. We maken geen aanspraak op dergelijke feiten. De zapper wordt niet gebruikt om een ziekte te behandelen of te genezen. Als u een ziekte heeft, neem dan contact op met een arts of een erkende deskundige op dit gebied.

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id=3573]

Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »