licht therapie

Een moderne therapievorm

Wat is licht therapie?

Lichttherapie vervangt het gebrek aan zonlicht in de hersenen en herstelt zo de energie en gezondheid. Door lichttherapie kunnen klachten zoals winter depressie en andere soorten depressie verdwijnen. Bij een winter depressie komen dezelfde klachten voor als bij andere vormen van depressie zoals moeheid, gedemotiveerd,  concentratieverlies en gebrek aan energie. Het gebrek aan zonlicht gedurende de winter beïnvloedt meer mensen dan we denken. Lichttherapie (bright light therapy) kan het gebrek aan zonlicht in de ogen, en de gevolgen hiervan voor onze gezondheid, compenseren

De kracht van licht therapie

Wat is de meerwaarde van licht therapie

Door het blootstellen aan intensief licht, wordt het effect van natuurlijkzon licht nagebootst. Dit heeft een positief effect op jouw bioritme waardoor je een beter nacht rust hebt en overdag makkelijker wakker wordt. lichttherapie heeft ook weer een gunstig effect op  jouw gemoedstoestand.  Depressieve gevoelens en somberheid kunnen verminderen door het gebruik van een licht therapie.

- 01
Positieve invloed op slaapproblemen
- 02
Stress / depressiviteit vermindering
- 03
Gunstig effect op jouw bioritme

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nee zonlicht is natuurlijk beter, maar het effect van natuurlijkzon licht wordt met licht therapie nagebootst.

Nadat u voor de lichtbak heeft gezeten, kunt u zich wat licht in het hoofd of wat suf voelen. Wacht daarom een kwartiertje voordat u gaat autorijden. Tijdens de week van de behandeling kunt u ook last krijgen van hoofdpijn, jeukende of prikkende ogen en/of lichte misselijkheid. Deze klachten verdwijnen nadat de lichttherapie is afgelopen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id=3573]

Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »