HIJAMA THERAPIE HUIZEN

Hijama therapie Huizen

Wat is Hijama therapie?

Wij leggen u graag uit wat er komt kijken bij een Hijama therapie sessie in Huizen. Het woord “hijama” is afgeleid van “hajm” wat “zuigen” betekent. Hijama is een therapeutisch proces voor het verwijderen van onrein bloed (dode bloedcellen) uit het lichaam. Hijama is een alternatieve geneesmethode waarbij wordt gewerkt met een cup welke geplaatst wordt op bepaalde punten van je lichaam. Door op deze punten een klein aantal sneetjes aan te brengen, wordt er middels een pompje het lucht uit de cup gezogen waardoor er een negatieve druk ontstaat. Door deze negatieve druk, komt het overbelaste (onreine)bloed eruit. Deze geneesmethode wordt al duizenden jaren succesvol door de Chinezen en Arabieren toegepast. Via onze website boekt u eenvoudig uw Hijama therapie in Huizen en omgeving. 

“Indeed in Cupping (Hijama) there is a cure.”

Noor Beauty and Health
De kracht van hijama

Hijama therapie Huizen | Wat is de meerwaarde?

Met een Hijama therapie sessie in Huizen reinigt u uw lichaam van zuurrijke en giftige stoffen(bloed stasis), die zich in het lichaam bevinden en zich alleen maar vermeerderen naar mate we ouder worden. De bloed stasis in het lichaam vertraagt en in het ergste geval blokkeert de doorstroming van zuurstof, voedingsstoffen, vocht, mineralen, vitaminen, enzymen, hormonen en antilichamen naar de cellen, weefsels en organen. 70% van alle ziekten, pijnen en kwalen zijn het gevolg van bloed dat niet in staat is om bepaalde delen van het lichaam te bereiken. Hijama therapie zorgt er voor dat het bloed deze delen van het lichaam wel bereikt.

- 01
Verbetert de bloedcirculatie
- 02
Stress / depressiviteit vermindering
- 03
Verbeterd de afweer / immuunsysteem
- 04
Zelf herstellend vermogen verbeterd
- 05
Diepe weefselmassage
- 06
Vrijgeven van chemische stoffen

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Niet bij oude mensen, over het algemeen geldt niet bij mensen van 70 jaar en kinderen jonger dan 15, verder dient er per individueel geval te kijken naar de staat van gezondheid van de persoon.

Voordat de haajim iemand behandelt, vraagt hij eerst wat info over de patient, de info bestaat uit:

  • Medicijngebruik, Hijama kan gevaarlijk zijn bij personen die bloedverdunners gebruiken, en ook mensen die stollingsmiddelen toegediend krijgen.
  • Medische toestand en klachten, zo kan de hajaam de plekken uitkiezen waarop Hijama wordt gedaan.
  • Lichamelijke gesteldheid, is de patiënt zeer zwak, dan kan men afzien van Hijama.

Voor elke patiënt afhankelijk van zijn klachten en kracht worden er punten uitgekozen om Hijama te doen, elke aandoening of klacht heeft zijn plek of combinatie van plekken.

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id=3573]

Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »