Fotonentherapie Hilversum

Fotonentherapie, een moderne therapievorm

Hoe werkt de fotonentherapie in Hilversum?

Fotonentherapie Hilversum is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam. Licht geeft zijn energie af in kleine ‘energiepakketjes’, ofwel fotonen. Ons lichaam kan deze fotonen opnemen, vandaar de naam fotonentherapie. Het menselijk lichaam bevat van nature licht in alle lichaamscellen. Dit zijn bio fotonen. Door fotonen uit zonlicht op te nemen via huid en ogen, produceert het lichaam zelf biofotonen. Daarnaast worden fotonen ook via voeding opgenomen en vervolgens in ons lichaam omgezet in biofotonen. Fotonen zijn noodzakelijk voor alle processen in het lichaam. Fotonentherapie zorgt ervoor dat jouw lichaam aangewakkerd wordt om zichzelf te genezen en te herstellen. Door het gebruik van Fotonen therapie versterk je jouw lichaam en her balanceer je jouw  lichaamsenergie. Hierdoor verbeter je jouw gezondheidsomstandigheden.

Via onze website boek je eenvoudig een afspraak in voor de fotonentherapie in Hilversum. 

The sun shining on us makes us mindful, gives us more energy, and helps us feel more positive. “

Noor Beauty and Health
De kracht van fotonentherapie

Wat is de meerwaarde van Fotonen therapie Hilversum

De fotonentherapie in Hilversum laadt het lichaam op met de energie van licht (fotonen). Dit heeft als gevolg dat jouw lichaamsenergie her balanceert en je lichaam versterkt. Ook op het mentaal-emotionele gebied zal er een positieve verbetering optreden. Ons totale lichaam heeft deze biofotonen nodig om gezond te kunnen blijven werken.

- 01
Orgaansystemen verbeteren
- 02
Stress / depressiviteit vermindering
- 03
Verbeterd de afweer / immuunsysteem
- 04
Zelf herstellend vermogen verbeterd
- 05
Her balanceert jouw lichaamsenergie
- 06
Positieve invloed op slaapproblemen

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen rondom Fontonentherapie. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nee zonlicht is natuurlijk beter, maar fotonen therapie staat daar net een halve trede onder.

Fotonentherapie is geschikt voor alle leeftijden en kan toegepast worden bij lichamelijke verstoringen, acute en chronische aandoeningen, extra belasting van de gezondheid door bijvoorbeeld topsport, onregelmatige werktijden, zware werk- omstandigheden, veel stress, preventie van ziekte en onderhouden van een goede gezondheid. 

Het lichaam herstelt zichzelf dankzij de fotonentherapie. Hierdoor zijn er onbegrensde toepassingsmogelijkheden, zoals spier- en gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, pijnklachten,  slaapproblemen, herstel na ziekte en operatie, verzwakte weerstand, huidaandoeningen.

Een behandeling duurt minimaal een half uur.

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id=3573]

Bij Noor Health & Beauty helpen we jou om je natuurlijke levensenergie terug te krijgen door middel van het voeden van de lichaamscellen met natuur-identieke energie.
Openingstijden
Ma t/m Vr 10:00 tot 17:00
Za – 11:00 tot 17:00
Zo – 10:00 tot 17:00
Bezoekadres
Noor Beauty & Health
Binnendelta 2J
1261 WZ Blaricum
Plan je route »