Compleet therapie

Combinatie van diverse therapieën

Compleet therapie volgens geneesplan

Afhankelijk van test resultaten worden er verschillende therapieën samen met bioresonantie ingezet. Deze behandeling volgt een geneesplan wat voor u op maat zal worden gemaakt aan de hand van de uitslag via bodyscan of bloedtest. Er zal een combinatie van diverse therapieën worden gebruikt waaronder: Bioresonantie, fotonen therapie, licht therapie, biomat therapie, magneetveld-therapie + Zapper parasieten en spin-inversie therapie.

Bioresonantie

Bij bioresonantie wordt er gekeken naar de elektro-magnetische trillingsfrequentie van cellen in het lichaam. Het wordt niet alleen gebruikt om bepaalde virussen of bacteriën te elimineren. Het wordt ook toegepast om minder goed functionerende organen weer gezond te laten functioneren door trillingen.

Fotonen therapie

Fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam. Fotonentherapie zorgt ervoor dat jouw lichaam aangewakkerd wordt om zichzelf te genezen en te herstellen. Door het gebruik van Fotonen therapie versterk je jouw lichaam en her balanceer je jouw lichaamsenergie.

Lichttherapie

Lichttherapie vervangt het gebrek aan zonlicht in de hersenen en herstelt zo de energie en gezondheid. Door lichttherapie kunnen klachten zoals winter depressie en andere soorten depressie verdwijnen. Bij een winter depressie komen dezelfde klachten voor als bij andere vormen van depressie zoals moeheid, gedemotiveerd,  concentratieverlies en gebrek aan energie.

Biomat therapie

De Bio-Mat bestaat uit een mat van pure natuurlijk edelstenen en kristallen. Bij verhitting geven deze edelstenen ver-infraroodstralen die diep in de kern van het lichaam doordringen. Biomat therapie zorgt ervoor dat jouw lichaam beter functioneerd doormiddel van het stimuleren van de stofwisseling en het bevorderen van de bloedsomloop.

Magneetveld therapie

Het aardmagnetisch veld is het magnetisch veld dat de aarde omringt. Verschillende studies geven aan dat botten, kraakbeen, bloedvaten, spieren, zenuwen en verschillende weefsels gunstig reageren op een magneetveld therapie. Magneetveld Therapie is een technologie die voor herstel zorgt door de elektrische lading van de cel te stimuleren. We kunnen Magneetveld therapie beschouwen als een batterijlader voor onze cellen. 

Spin-inversie therapie

Elektromagnetische velden zijn overal om ons heen te vinden, denk hierbij aan wifi, antennes, mobiele telefoons en elektrische apparaten. Deze elektromagnetische velden kunnen de elektronen in uw cellen op een negatieve manier blijvend beinvloeden en veranderen. Een spininversie ontstaat als u te lang of te vaak in een onnatuurlijk elektromagnetisch veld verblijft, zoals uitgezonden door wifi en mobiele telefoons. Dit heeft allerlei negatieve gevolgen zoals, lage energie, slapeloosheid, concentratieverlies, en slechte opname vitaminen.

The sun shining on us makes us mindful, gives us more energy, and helps us feel more positive. “

Noor Beauty and Health
De kracht van fotonentherapie

Wat is de meerwaarde van deze compleet therapie

De fotonentherapie in Blaricum laadt het lichaam op met de energie van licht (fotonen). Dit heeft als gevolg dat jouw lichaamsenergie her balanceert en je lichaam versterkt. Ook op het mentaal-emotionele gebied zal er een positieve verbetering optreden. Ons totale lichaam heeft deze biofotonen nodig om gezond te kunnen blijven werken. Deze behandeling volgt een geneesplan wat voor u op maat zal worden gemaakt aan de hand van de uitslag via bodyscan of bloedtest. Er zal een combinatie van diverse therapieën worden gebruikt waaronder: Bioresonantie, fotonen therapie, licht therapie,  biomat therapie,  magneetveld-therapie + Zapper parasieten en spin-inversie therapie.

- 01
Orgaansystemen verbeteren
- 02
Stress / depressiviteit vermindering
- 03
Verbeterd de afweer / immuunsysteem
- 04
Zelf herstellend vermogen verbeterd
- 05
Her balanceert jouw lichaamsenergie
- 06
Positieve invloed op slaapproblemen

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen rondom Fontonentherapie. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nee zonlicht is natuurlijk beter, maar fotonen therapie staat daar net een halve trede onder.

Fotonentherapie is geschikt voor alle leeftijden en kan toegepast worden bij lichamelijke verstoringen, acute en chronische aandoeningen, extra belasting van de gezondheid door bijvoorbeeld topsport, onregelmatige werktijden, zware werk- omstandigheden, veel stress, preventie van ziekte en onderhouden van een goede gezondheid. 

Het lichaam herstelt zichzelf dankzij de fotonentherapie. Hierdoor zijn er onbegrensde toepassingsmogelijkheden, zoals spier- en gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, pijnklachten,  slaapproblemen, herstel na ziekte en operatie, verzwakte weerstand, huidaandoeningen.

Een behandeling duurt minimaal een half uur.

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief