Bioresonantie

Lichaam weer in balans

Wat is Bioresonantie?

Het is niet simpel om snel en duidelijk uit te leggen wat bioresonantie is maar wij zullen een poging doen om de werking zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Bioresonantie kan op veel manieren worden toegepast. Bij bioresonantie wordt er gekeken naar de elektro-magnetische trillingsfrequentie van cellen in het lichaam. Het wordt niet alleen gebruikt om bepaalde virussen of bacteriën te elimineren. Het wordt ook toegepast om minder goed functionerende organen weer gezond te laten functioneren door trillingen. Wanneer er een cel op een apart of ongewone snelheid trilt, heeft dit als gevolg dat de energie in het lichaam uit balans raakt. Een bioresonantie-meting spoort verstoringen en blokkades op en herstelt de energie in jouw lichaam. De bioresonantie meting vindt gekleed plaats. 

De kracht van Bioresonantie

Meerwaarde van Bioresonantie

Bioresonantie meting wordt met een toestel uitgevoerd dat op elektromagnetisch niveau de trillingen in ons lichaam opspoort. Zo worden storingen en schadelijke frequenties opgespoord en tegelijkertijd stimuleert het de gezonde frequenties van cellen. Genezing en onderzoek wordt dus beide tegelijkertijd uitgevoerd.

- 01
Opsporen bron van de klachten
- 02
Veroorzaker vaak elimineren
- 03
Zichtbaar maken effect van de therapie
- 04
Meten welke middelen positief effect op je klachten
- 05
Het is pijnloos en geschikt voor iedereen
- 06
Geschikt voor zowel chronische als acute aandoeningen

Frequently Asked Questions

Bekijk onze FAQ-sectie om antwoorden te vinden op onze meest gestelde vragen. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nee, bioresonantie therapie is een volledig pijnloos en is daarnaast ook geschikt voor kinderen.

Bioresonantie is geschikt voor alle leeftijden en kan toegepast worden bij lichamelijke verstoringen en schadelijke frequanties.

Bioresonantie therapie heeft voor zover bekend geen nadelige bijwerkingen. De oorspronkelijke klacht kan in het begin versterkt optreden. Dit is zeker een positief teken, omdat het lichaam begint te werken om de klachten aan te pakken. 

Na de behandeling, en voornamelijk de eerste behandeling kan er binnen 24 uur hoofdpijn, misselijkheid voorkomen. Des ondanks dit vervelend ervaren kan worden, is het zeker positief. Dit betekent dat de behandeling goed werkt en je lichaam er op reageert doordat er afvalstoffen vrij komen en afgevoerd worden. Het is belangrijk om drie liter spa blauw te drinken zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Na 24 uren zullen de klachten compleet weg trekken.

Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van uw conditie, de oorzaak, ernst en de duur van je klachten. Ieder persoon is anders en heeft op basis van zijn gezondheid verschillende hoeveelheid behandelingen nodig.

Maak een afspraak en versterk je gezondheid

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×